top of page
individuele vitaliteitscoaching.jpeg

individuele VITALITIETSCOACHING

  • Je wilt weer lekker in mijn vel zitten

  • Je wilt graag meer energie

  • Je wilt beter met stress om kunt gaan

  • Je wilt beter kunnen ontspannen

  • Je wilt beter kunnen slapen

  • Je wilt iets veranderen in je leven of werk

  • Je wilt gezond gaan bewegen maar hebt lichamelijke klachten

Vitaliteitscoaching is maatwerk!

Welke hulpvraag heb jij op het gebied van vitaliteit? Aan de hand van de leefstijlpijlers beweging, voeding, ontspanning, slaap en mindset kijken we wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Je gaat begrijpen hoe het voor jou werkt zodat je makkelijker nieuwe gewoontes kan ontwikkelen en deze duurzaam te behouden.

“Marloes is een fijne, positieve coach. Ze geeft goede input die is afgestemd op mijn behoefte. Ik maak veel bewustere keuzes op gebied van voeding en heb daardoor mijn voedingspatroon gezond weten te veranderen. Ik heb hierdoor veel meer energie, minder ontstekingen en het lukt nu eindelijk ook om meer te bewegen, wat ik merk aan mijn conditie. Bedankt voor de leerzame coachingsperiode."

Aniek

INTAKE: €85,-

inclusief:

  • Voorbereiding: Ik bereid je consult voor n.a.v. onze telefonische kennismaking of het contact via de mail.

  • Persoonlijk adviesrapport: Na afloop ontvang je een schriftelijke samenvatting van het consult met de eerste adviezen op maat per mail.

Vitaliteitscoaching wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar.

dit wil ik

 

Vul hier je telefoonnummer in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug

Je wordt zo snel mogelijk gebeld

Hoe gaat het in zijn werk?

Intake

Tijdens een intakegesprek halen we je hulpvraag naar boven, stellen we duidelijke doelen en geef ik vaak al eerste adviezen hiermee kan je meteen een eerste stap zetten richting jouw doel, het kan zelfs zijn dat je hier voldoende aan hebt om verder te kunnen.

Het genoemd tarief is inclusief voorbereiding op onze afspraak en een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen.

Vervolgtraject

De eerste adviezen vanuit de intake zijn binnen en wanneer je er voor kiest om je langer te laten coachen maken we samen een plan. Om duurzaam te veranderen is het essentieel dat je jouw doel in kleine stappen opdeelt en maak je van kleine veranderingen je nieuwe leefgewoonte.

Ik help je daar bij!

kom in beweging.jpeg
bottom of page